GIIR D.O.O. je preduzeće koje se bavi uvozom i prometom opreme i alata za auto servise, kao i mašina za različite proizvodne namene.
GIIR D.O.O. PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU, MONTAŽU I TRGOVINU NA VELIKO I MALO
Gabrovački put II deo 32A, 18000 Niš, Srbija
tel/fax: 018/534-271;  018/534-272;  018/227-612;  018/238-832; 018/599-100; 018/599-110
e-mail: office@giir.net
trenutno se nalazite: glavna strana > o nama
GIIR D.O.O. official website / Firefox browser 1024x768 optimized
O NAMA
nazad na GLAVNU STRANU
Copyright © 2009. All Rights Reserved GIIR D.O.O.
<< Nazad na vrh stranice                                                            GLAVNA STRANA   |   PONUDA   |    KONTAKT   |   DOWNLOAD   |   O NAMA   |   SITEMAP
 
GIIR D.O.O. je preduzeće koje se bavi uvozom i prometom opreme i alata za auto servise, kao i mašina za različite proizvodne namene. Tokom deset godina, koliko smo prisutni na tržištu ostvarili smo značajne kontakte sa inostranim proizvođačima navedene opreme. Iz registra naših dobavljača izdvajamo: HUNTER SAD, CHICAGO PNEUMATIC SAD, ABAC Italija, AIGNEP Italija, ASTURO-WALMEK Italija, RAASM Italija, TEXA Italija, OMCN Italija, TELWIN Italija, PIUSI Italija, CONSUL Nemačka, ATH HEINL Nemačka, FERM Holandija... čiji smo distributeri. Takođe, u ponudi imamo i brojne dobavljače iz Velike Britanije, Francuske i Austrije.

Sa ponosom ističemo da se naša firma nalazi u prvih 50 firmi u niškom regionu - po podacima Centra za bonitet iz Beograda. Istraživanja Globmark Business Research potvrđuju da se nalazimo u krugu od 2500 najrentabilnijih preduzeća u Srbiji. Redovno izlažemo na sajmovima u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Budvi i Skoplju, gde naši štandovi beleže značajnu posetu.

Naših 12 zaposlenih radnika neprestano radi na razvoju i dopuni naše ponude iz koje ovom prilikom izdvajamo: dijagnostičku opremu, analizatore gasa, auto dizalice, radne stanice za servisiranje i održavanje klima uređaja, opremu za ispuštanje i dolevanje ulja, sisteme za reglažu trapa, stolove za razvlačenje vozila, komore za farbanje, balanserke, demonterke, aparate za zavarivanje, kompresore, pneumatski alat...
GIIR INFO - BUDITE INFORMISANI !
Budite uvek u toku sa novitetima i akcijskim ponudama - prijavite se na GIIR Info !

Za prijavu na GIIR Info kliknite OVDE.
Bookmark and Share