Stroboskopske lampe za podešavanje paljenja kod dvotaktnih, konvecionalnih, elektronskih i kompjuterski kontrolisanih sistema paljenja.
GIIR D.O.O. PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU, MONTAŽU I TRGOVINU NA VELIKO I MALO
Gabrovački put II deo 32A, 18000 Niš, Srbija
tel/fax: 018/534-271;  018/534-272;  018/227-612;  018/238-832; 018/599-100; 018/599-110
e-mail: office@giir.net
trenutno se nalazite: glavna strana > ponuda > stroboskopske lampe
GIIR D.O.O. official website / Firefox browser 1024x768 optimized
nazad na PONUDU
STROBOSKOPSKE LAMPE
 
STROBOSKOPSKA LAMPA INNOVA 3551
Stroboskopska lampa INNOVA 3551 može se koristiti za podešavanje kod konvecionalnih, elektronskih i kompjuterski kontrolisanih sistema paljenja. Takođe, može se koristiti i kod podešavanja paljenja na dvotaktnim motorima. Izuzetno laka za korišćenje jednom rukom, ergonomskog dizajna sa zaštitom za prste.
<< Nazad na vrh stranice                                                            GLAVNA STRANA   |   PONUDA   |    KONTAKT   |   DOWNLOAD   |   O NAMA   |   SITEMAP
Copyright © 2009. All Rights Reserved GIIR D.O.O.
STROBOSKOPSKA LAMPA INNOVA 3568
SA  MONOHROMATSKIM DISPLEJEM
ZA DIGITALNA OČITAVANJA
napon akumulatora
punjenje alternatora
ugao pretpaljenja
Stroboskopska lampa INNOVA 3568 može se koristiti za podešavanje kod konvecionalnih, elektronskih i kompjuterski kontrolisanih sistema paljenja. Izuzetno laka za korišćenje jednom rukom, ergonomskog dizajna sa zaštitom za prste. Pregledan monohromatski displej omogućava brza očitavanja svih merenja.
STROBOSKOPSKA LAMPA CZ Sincro µG2
Stroboskopska lampa µG2 može se koristiti kod benzinskih motora sa 4/2 takta, koji imaju dve varnice po obrtaju i kod dizel motora. Merenje predpaljenja i broja obrtaja ne zavisi od broja cilindara i može se izvršiti priključivanjem induktivnih klešta na žicu svećice ili piezo klešta na indukcionu cev cilindra br.1. Iščitavanja stepena ugla pretpaljenja (režim rada) u procentima, u milisekundama na ubrizgivanjima ili drugih aktuatora ili stepeni na svakom bregu razvodnika, može se izvršiti povezivanjem crvene štipaljke 1 i induktivnih klešta kao što je prikazano u odgovarajućim odeljcima. Jednosmerna struja (DC) ili napon max.vrednosti impulsa može se iščitati korišćenjem crvene štipaljke 1.
 
 
 
GIIR INFO - BUDITE INFORMISANI !
Budite uvek u toku sa novitetima i akcijskim ponudama - prijavite se na GIIR Info !

Za prijavu na GIIR Info kliknite OVDE.
Bookmark and Share